10 Mayıs 2014 Cumartesi

Ortaya Karışık...

Her Gün Yağmur Yağdı
Bu hafta bol bol yağmur yağdı, ağaçlar daha da bir güzelleşti.
Yerde su birikintileri oluştu.
Çeşme
Yağmur sonrası yürüyüşte bir çeşme. Kedi ve köpekler de düşünülmüş : )
Öğretmenleri Takdir Etme Haftası
Bu hafta "teacher appreciation week" yani öğretmenleri takdir etme haftası idi. Haftanın her günü öğretmenler için birşeyler yapılmaya çalışıldı.

Rengârek Lalelerden Hangisini Seçeceğimizi Bilemedik
Pazartesi günü her öğrenci öğretmenine bir çiçek götürdü. Çoğu bahçelerinden kopardıkları güzel güller getirmişlerdi. Bizim bahçemiz ya da henüz açmış güllerimiz olmadığından, Doğa da bu güzel laleleri götürdü. 

Salı günü meyve atıştırmalıklardan götürüldü. Bunlar hazır olarak satılıyor. Kurutulmuş meyve olabiliyor ya da meyve şeklinde, çubuk şeklinde jelibon görünümlü, içi meyve aromalı atıştırmalıklar. Çok çeşit var.

Çarşamba kırtasiye malzemesi günüydü. Sırf bugüne özel hediye çantaları bulmak mümkün.

Perşembe günü, sevdiğiniz ve öğretmeninizin de seveceğini düşündüğünüz bir yemek götürüldü. Gönül zeytinyağlı yaprak sarması götürmek isterdi, ancak bir klasik olan patates salatası hazırladık. Tüm öğretmenler beraber bir masa hazırlayıp; bu güzel yemekleri paylaştılar. 

Cuma da teşekkür notu gitti öğretmenler için.
Doğa'nın, Öğretmenine Teşekkür Kartı
Fun&Field Day
Cuma okul yarım gün idi: Fun&Field Day diye bir organizasyon oldu. Çocuklar okula, okul tişörtleriyle gittiler. Bizimki mavi idi. Çanta götürülmedi, oyunlar oyunlar oynandı. Sanırım birçoğu suyla oynanan oyunlardı, oldukça ıslanmış olarak döndüler. Okul çıkışı plaj havlusuna sarılmış bir öğrenci gördük : ) Oyunları tek tek fotoğraflamak vardı, ancak sadece görevli veliler oyun alanına girebildi.

Islak Tişörtlü Doğa
Wells Elementary Kindergarten Tişörtü
Anneler Günü
Bu pazar anneler günü. Doğa okulda kart ve iki tane magnet hazırlamış benim için. Magnetleri çok beğendiği için vermeye kıyamadı. Doğa işte!

Doğa'nın Hazırladığı Kart ve Magnetlerden Bir Tanesi
Başta kendi annem olmak üzere, tüm annelerin, anneanne ve babaannelerin, anne adaylarının, anne yarısı teyzelerin gününü kutluyorum.

2 yorum: